Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Projektledare fartyg

Anställningen är tidbegränsad på 100 % till och med 2018-03-31 med eventuell förlängning. Placering vid Naturvetenskapliga fakulteten. Tillträde 2017-10-01.

Naturvetenskapliga fakulteten vid Göteborgs universitet har ca 6000 studenter, 165 doktorander och totalt ca 730 anställda. Den totala ekonomiska omslutningen är ca 750 miljoner kronor.

Arbetsuppgifter

Göteborgs universitet söker en erfaren projektledare för att slutföra ett flerårigt fartygsprojekt. Projektet har pågått sedan 2013 och är nu i slutskedet. Vi söker en person med helhetsperspektiv på hela processen som kan leverera med hög standard. Projektledarens huvudsakliga arbetsuppgift är att leda projektgruppens arbete inklusive team i Polen. Därmed krävs att du är en person som trivs med att arbeta självständigt i ett högt tempo och att du är mycket flexibel. Vidare är projektledaren ansvarig för budget och planering samt ekonomisk redovisning. Som projektledare rapporterar du till styrgruppen. Tjänsten innebär mycket resor och kräver möjlighet att vistas längre perioder i Polen. Eftersom projektet är i sin slutfas krävs att du snabbt kan sätta dig in i arbetet och avsluta det inom given tidsram.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har stor erfarenhet av fartygsbygge, minst 20 år. Vidare krävs mångårig erfarenhet att leda projekt inom fartygsbyggnad och fartygskonstruktion i en internationell miljö. Du som söker ska vara insatt i regler kring fartygsbyggnation och tillämpliga standards, samt ha erfarenhet av kvalitetssäkring av arbete. Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Du måste även ha mycket god förmåga att skapa relationer med både externa och interna kontakter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningen är tidbegränsad på 100 % till och med 2018-03-31 med eventuell förlängning. Placering vid Naturvetenskapliga fakulteten. Tillträde 2017-10-01.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta  

Gustav Bertilsson Uleberg, Kanslichef
Tel: 031-786 52 50
gustav.bertilsson.uleberg@science.gu.se

Helena Skönvall, personalgeneralist
Tel: 0766-186355
helena.skonvall@gu.se

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid. Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?