Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Biträdande forskare

Vid institutionen för neurovetenskap och fysiologi bedrivs omfattande forskning och undervisning över stora kunskapsområden från molekyl till människa. Verksamheten utgörs av fem sektioner; farmakologi, fysiologi, hälsa och rehabilitering, klinisk neurovetenskap samt psykiatri och neurokemi. Här finns ett stort antal medarbetare och forskargrupper.

Vi söker nu en biträdande forskare för en tidsbegränsad anställning vid sektionen för farmakologi där det bedrivs forskning vid enheten för farmakokinetik och läkemedelsmetabolism som syftar till att förbättra läkemedelsbehandling genom bättre förståelse för substansers kroppsomsättning.

Arbetsuppgifter

Validering och tillämpning av nyutvecklad LC-MS/MS analysmetod för kvantitativ analys av dimetyltriptamin i humana plasmaprover. Farmakokinetisk dataanalys och vetenskaplig rapportering av erhållna resultat.

Kvalifikationer

Grundexamen motsvarande masternivå med inriktning mot läkemedel. Erfarenhet av kvantitativ LC-MS/MS analys samt goda, dokumenterade kunskaper inom farmakokinetik samt i engelska, både i tal och skrift, är meriterande.

Som person ska du vara organisatorisk, noggrann, ansvarsfull och kunna arbeta både självständigt och i grupp.

Anställning

Anställningen är en tidsbegränsad anställning på heltid i 6 månader med  placering tills vidare vid institutionen för neurovetenskap och fysiologi. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta professor Michael Ashton, tfn; +4631-786 34 12, e-post; michael.ashton@gu.seeller sektionschef/forskare Michael Winder, tfn; +4631-786 3477, e-post; michael.winder@pharm.gu.se

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid. Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?